DSC06964-3.jpg

Tarieven

Invest in your moment

MomentsbyValerie-6.jpg

SMALL MOMENTS

Zie je een volledige shoot van 1 uur niet zitten? Dan kan je kiezen voor Small Moments. Dit pakket is ideaal voor een zwangerschapsaankondiging of gender reveal.

 

De prijs van Small Moments start aan €195 incl btw

De shoot duurt 30 minuten en er zijn 10 foto's inbegrepen. De locatie zal steeds in de buurt van Herzele zijn. Let wel op, deze shoot is niet van toepassing op grote gezinnen en newborn. 

Een paar keer tijdens het jaar organiseer ik ook styled mini sessies op een unieke locatie (bijvoorbeeld met Valentijn of Kerst). Hou zeker mijn Instagram- en Facebookpagina in de gaten als je hiervan op de hoogte wil gehouden worden! 

COSY MOMENTS

Cosy Moments bevat een shoot van 1u (/1u30). Dit pakket kan gekozen worden voor elk soort shoot. Ideaal wanneer jullie voor de eerste keer voor de camera staan. Zo hebben jullie genoeg tijd om eraan te wennen en zal je tegen het einde van de shoot je helemaal op je gemak voelen! Ook bij gezinnen met kinderen is dit pakket ideaal. De shoot verloopt helemaal op het tempo van de kinderen zonder hun te moeten forceren.

 

Je kan ook steeds gebruik maken van de client closet en tijdens de shoot wisselen van outfit.

 

Cosy Moments pakket start vanaf 275 euro incl btw.

In dit pakket zitten 20 foto's inbegrepen die je zelf kan downloaden in hoge resolutie uit een online galerij. Achteraf kan je nog extra foto's of fotoproducten aankopen. 

MomentsbyValerie-09594_extra.jpg

Can't decide?

Wil je graag de infobrochure ontvangen met meer informatie over mijn werkwijze en prijzen? Laat hier je e-mailadres achter!

Bedankt voor je inzending!