top of page

Tarieven

MomentsbyValerie-06252.jpg

SMALL MOMENTS

 

Small Moments is een korte shoot van 30 minuten in de buurt van Herzele. Deze shoot kan je enkel boeken voor een Mommy & Me sessie of als jullie de genderreveal/zwangerschapsaankondiging willen vastleggen op foto.

 

De prijs van Small Moments start aan €215 incl btw waarbij 10 hoge resolutiefoto's zijn inbegrepen. 

Een paar keer tijdens het jaar organiseer ik ook styled mini sessies op een unieke locatie (bijvoorbeeld met Valentijn of Kerst). Hou zeker mijn Instagram- en Facebookpagina in de gaten als je hiervan op de hoogte wil gehouden worden! 

Invest in your moment

COSY MOMENTS

Cosy Moments bevat een shoot van +/- 1u. Dit pakket kan gekozen worden voor elk soort shoot. Ideaal wanneer jullie voor de eerste keer voor de camera staan. Zo hebben jullie genoeg tijd om eraan te wennen en zal je tegen het einde van de shoot je helemaal op je gemak voelen! Ook bij gezinnen met kinderen is dit pakket ideaal. De shoot verloopt helemaal op het tempo van de kinderen zonder hun te moeten forceren.

 

Je kan ook steeds gebruik maken van de Client Closet en tijdens de shoot wisselen van outfit.

 

Cosy Moments pakket start vanaf 295 euro incl btw.

In dit pakket zitten 20 foto's inbegrepen die je zelf kan downloaden in hoge resolutie uit een online galerij. Achteraf kan je nog extra foto's of fotoproducten aankopen. 

MomentsbyValerie-01094.jpg

Can't decide?

Wil je graag de infobrochure ontvangen met meer informatie over mijn werkwijze en prijzen? Laat hier je e-mailadres achter!

Bedankt voor je inzending!

bottom of page