top of page

Studio Shoot Dag

30 januari 2022

30 minuten shoot in de prachtige Studio van Elien in Zoersel. Ideaal voor newborn, familie, koppel, zwangerschap, business,.... 

Meer info of een plekje boeken? Stuur een mailtje naar info@momentsbyvalerie.be

MomentsbyValerie-04034.jpg

Styled Mini Sessies

Regelmatig organiseer ik styled mini shoots. Dit zijn shoots van een half uurtje in een bepaald thema of voor een bepaalde gelegenheid. Hiervoor ga ik steeds opzoek naar leuke locaties en settings die je bij een gewone fotoshoot niet kan krijgen. 

Ideaal als een volledige shoot net iets te lang is of al een voorproefje willen voor een gewone shoot. Of gewoonweg als het net iets specialer mag zijn voor jullie!

Hou deze pagina zeker in de gaten voor alle info omtrent Styled Mini Shoots in 2022! 

MomentsByValerie-01195.jpg

Valentijn Mini Sessies

12 - 13 Februari 2022

Gun jezelf en je geliefde deze valentijn quality time met elkaar en geniet nog heel lang na van deze romantische shoot! Niet enkel voor koppels, maar ook ideaal als gezin, mommy & me, zwangerschapsshoot of zelfs een business shoot kan!

De shoot vind plaats in een prachtig authentiek vakantiehuisje in centrum Gent. Ideaal voor een gezellig shoot in huiselijke sfeer! 

Meer info of plekje boeken? Stuur gerust een mailtje naar info@momentsbyvalerie.be

Moederdag Mini Sessies

Mei 2022

Opzoek naar een origineel cadeautje voor moederdag of een leuke activiteit om samen te doen? Binnenkort vind je hier meer info omtrent de Moederdag Mini sessies!

2.png
bottom of page