top of page

Hoe creëer je meer variatie in je beelden?

Jullie shoot is gepland, tijd om je voor te bereiden! Een fotoshoot is een waardevolle investering waar je uiteraard alles uit wil halen. Daarom heb ik enkele tips om meer variatie te creëren in je beelden.


  1. Kies voor verschillende outfits. Boek je een Cosy Moments shoot, dan hebben we 1 uur samen de tijd om de mooiste beelden te maken. Dit wil ook zeggen; tijd genoeg voor een outfit wissel (of twee)! Hierdoor krijg je meer variatie in je foto's (en heb je minder stress bij het kiezen van jullie kleren).

  2. Kies je voor meerdere outfits tijdens je shoot maar heb je geen idee wat aan te doen? De Client Closet kan de oplossing zijn! Ik heb tientallen kleedjes ter beschikking die je kan passen en gebruiken. De kleedjes zijn allemaal los en lekker zwierig dus passen vrijwel iedereen perfect! Ook voor baby'tjes en kindjes heb ik enkele schattige pakjes die gebruikt kunnen worden tijdens de newbornshoot.

  3. Als laatste tip: de locatie. Ga voor een locatie waar er verschillende mogelijkheden zijn. Bijvoorbeeld: een plek met een stukje water en stuk bos of een open veld met een stukje bos of heide,... Elke soort locatie geeft jouw foto's een andere effect, dus zeker niet onbelangrijk! Ook bij een newbornshoot nemen we foto's op verschillende plekjes in huis; de zetel, aan het raam, op het grote bed, in de slaapkamer van je kindje,... Zo hebben we gegarandeerd veel variatie!


Om je een idee te geven van welke beelden we allemaal kunnen nemen tijdens een zwangerschapsshoot door middel van verschillende outfits en gebruik van de client closet:
Of een newbornshoot op verschillende plekjes bij jullie thuis:Of op een locatie met meerdere mogelijkheden:Nog vragen of twijfels voor jullie shoot? Laat het mij zeker weten!Valerie

bottom of page