top of page

Nieuw Leven

MomentsbyValerie-04034.jpg

Newborn

Na 9 maanden veilig en geborgen in jouw buik te hebben gezeten is jullie klein wondertje er eindelijk! Ze veranderen zo snel dat je de eerste momenten met jullie kindje moet koesteren. Daarom kom ik graag langs tijdens de eerste drie weken na de geboorte. Is jullie kindje al wat ouder en wil je toch nog een shoot? Ook geen probleem natuurlijk!

Een newbornshoot wordt altijd bij jullie thuis gedaan, in jullie eigen vertrouwde omgeving. Daar ga ik opzoek naar mooie plekjes met veel lichtinval zoals jullie slaapkamer, in de living of op de babykamer. 

Er worden zowel foto's van jullie kindje alleen genomen als met het hele gezin. Zelf neem ik enkele attributen mee zoals een rotan mandje en verschillende dekentjes die we tijdens de shoot kunnen gebruiken. Graag meer info over mijn werkwijze bij een newbornshoot? Vraag vrijblijvend mijn zwangerschaps- en newbornbrochure aan!

Zwangerschap

Jouw zwangerschapsperiode is iets heel bijzonder. 9 Maanden lang groeit er een klein wondertje in jouw buik en ik hou ervan om deze speciale periode vast te leggen op foto!

Een zwangerschapsshoot wordt rond 30 - 32 weken gepland. De shoot kan bij jullie thuis plaatsvinden of op een mooie buiten locatie. Alleen, met jouw partner en gezin of een combinatie, alles is mogelijk! 

Tijdens de shoot mag je ook van outfit veranderen (en gebruik maken van de client closet) en is er ook ruimte voor enkele boudoirfoto's in lingerie en een mooie kimono als jij dat wenst! 

MomentsbyValerie-05901.jpg
bottom of page