top of page

Liefde

MomentsbyValerie-02007.jpg

Love shoot

Niets is zo mooi dan de liefde! Ik hou er dan ook van om dit vast te leggen. Met kleine opdrachtjes zullen jullie tijdens de shoot open bloeien en zo warme spontane beelden te krijgen. Ook tijdens een zwangerschapsshoot moet de liefde ervan afspatten!

Gaan jullie binnenkort trouwen? Dan is een koppelshoot ideaal om al eens te wennen aan de camera en aan elkaar! De shoot op jullie trouwdag zelf zal veel spontaner en vlotter verlopen omdat jullie al precies weten hoe ik te werk ga. Ideaal moment dus om nu jullie verlovingsshoot te boeken!

Een koppelshoot kan plaatsvinden op een mooie buitenlocatie, de duinen, een speciale plek voor jullie...

of gewoon bij jullie thuis!

Huwelijk

Jullie gaan trouwen? Proficiat! Daar hoort uiteraard een fotograaf bij die volledig bij jullie aansluit. Tijdens jullie dag leg ik elk groot én klein moment vast op beeld. Zo kunnen jullie nog heel lang nagenieten van jullie speciale dag! 

Klinkt dat goed? Alle info en tarieven voor een huwelijk heb ik overzichtelijk samen gezet in mijn huwelijksbrochure. Laat gerust weten indien je deze geheel vrijblijvend wilt ontvangen en misschien zijn wij wel de perfect match! 

MomentsbyValerie-09787.jpg
bottom of page